Szombathely, 1993-1998

A tíz éves érettségi találkozó alkalmából lett létrehozva, de ki tudja, talán többre hivatott...

Hozzászólások

  • velezs: Üdvözöllek benneteket! A Birincsik Tomi anyukája vagyok. most találtam rá a honlapotokra. Látva a ... (2010.01.10. 15:30) Osztálynévsor
  • Medgyeske: Valóban nagyon jó volt ez a minitalálkozó - s olyan gyorsan elrepült az a pár órácska, hogy minden... (2009.05.24. 22:08) Minitalálkozó Novinál
  • suddha: Gratulálunk Laciéknak, és további sok-sok örömöt kívánunk. Boróka már így, egy hónaposan is nagy... (2009.04.27. 20:12) Boróka megérkezett!
  • suddha: Gratulálunk Schafiéknak és minden jót kívánunk az elkövetkező szép időszakra! (2009.04.15. 15:35) Megszülettek az ikrek!
  • suddha: Laciék gyarapodásához is szívből gratulálunk! Borókáról is szívesen beszámolnánk bővebben, addig ... (2009.03.10. 21:32) Pocaklakók
  • Utolsó 20

A szervezők

2008.09.27. 15:21 - suddha

Ennyi háttérmunka után - úgy érzem - a szervezők csapatának bemutatása is megér egy bejegyzést.

Valójában mindenki mindenhez ért, nyilván bele is kotyog, akarom mondani építő krtikával segíti a munka menetét. Rengeteg ötlet felmerült, ezeknek fele meg is fog valósulni, talán éppen úgy, ahogy tervbe volt véve... Szóval a főbb feladatok felelősei a következők szerint alakultak:

András Hajni - BigBoss: Ő az Agy, minden szál nála fut össze, az egész remekmű irányítója. Vállalt részfeladatai: meghívók, borok, kapcsolattartás a meghívottakkal.

Grüll Ildikó - CukiSüti: Az állófogadás édes és sós szereplőinek előkóstolója és megkomponálója. Finom ízlésére bátran számíthatunk.

Fullár-Komatits Gerda - HelyiErő : Savaria legszebb virágainak csokorba kötője, valamint az est fotósának elcsábítója (számunkra erre az egy estére, saját magának pedig egy életre...), Linda segítőtársa.

Kalmár Linda - ScanLady: Fáradhatatlanul szkenneli a fotókat Sasa prezentációjához és fotótárhelyünk gazdagítására. További vállalt feladatai: az étterem lefoglalása, a technikai feltételek megteremtője, sőt, talán még elő is kóstolja nekünk a vacsorát... :)

Lakos Niki - IsziMami: Gondoskodik a szomjoltásról, a szükséges koffeinbevitelről és minden kellékről az előbb említettekhez. Aggodalomra semmi ok, Niki mindenre gondol - ilyen egy jó Anya...

Samu Sanya - MultimediaGuru: Hangulatmester, a múltidézés technikai hátterének felelőse, valamint a pedagógusi szempont bemutatásának vállalója, ezáltal a rokokós túlszervezés élő kézifékje. További vállalt feladatai: az osztályterem biztosítása, a pizsamában megjelenés lelkes szorgalmazója.

Sümegi Kata - BlogAdmin: Az Indafotós tárhely és az OsztályBlog főszerkesztője, valamint az est pénzügyminisztere.

Tihanyi Tilla - HírlapSzerkesztő és BrainStormer: Utolérhetetlenül ötletgazdag ötletgazda. Sok kis meglepetés kiagyalója, néhánynak megvalósítója. Tipp: Érkezéskor érdemes megmotozni, biztos lesz a zsebében svájci csoki... :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.