Szombathely, 1993-1998

A tíz éves érettségi találkozó alkalmából lett létrehozva, de ki tudja, talán többre hivatott...

Hozzászólások

  • velezs: Üdvözöllek benneteket! A Birincsik Tomi anyukája vagyok. most találtam rá a honlapotokra. Látva a ... (2010.01.10. 15:30) Osztálynévsor
  • Medgyeske: Valóban nagyon jó volt ez a minitalálkozó - s olyan gyorsan elrepült az a pár órácska, hogy minden... (2009.05.24. 22:08) Minitalálkozó Novinál
  • suddha: Gratulálunk Laciéknak, és további sok-sok örömöt kívánunk. Boróka már így, egy hónaposan is nagy... (2009.04.27. 20:12) Boróka megérkezett!
  • suddha: Gratulálunk Schafiéknak és minden jót kívánunk az elkövetkező szép időszakra! (2009.04.15. 15:35) Megszülettek az ikrek!
  • suddha: Laciék gyarapodásához is szívből gratulálunk! Borókáról is szívesen beszámolnánk bővebben, addig ... (2009.03.10. 21:32) Pocaklakók
  • Utolsó 20

Minitalálkozó Novinál

2009.05.24. 14:53 - suddha

Kis családommal hétvégére Novihoz költöztünk, és próbáltunk minél több értelmes elfoglaltságot sűríteni a szűkre szabott időbe. Novi ötletét lelkesen üdvözöltük, és megszerveztük a minitalálkozót néhány ex-osztálytársunk részvételével.

A délutáni találka sztárvendége a négy hónapos kicsi Botond volt, aki türelmesen viselte a lányok molesztálását (természetesen mindenki megkaparintotta néhány percre a kicsit), Bátor hangos lelkesedését, és egyáltalán a szokatlan hangzavart, amit sikeresen műsorra tűztünk. A kicsi Botond szundított is közben egy fél órát, úgyhogy annyira nem is kavartuk fel a lelkivilágát. Juca gyönyörű Anyuka, nyugodt és laza, a beszélőkéje pedig még mindig a régi... :)

Ildikó a párjával, Péterrel jött, akivel a fészekrakás tervezgetésén dolgoznak - ez elsőre nem tűnik előrehaladott állapotnak, de talán többet elmond az ügy komolyságáról, hogy már a fal színén perlekednek (fehér vs lila)... :) Ildikó egyébként szebb, mint valaha, ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy nem tesped az internet előtt naphosszat, legalábbis a blogunkat elég ritkán olvassa...

A házigazda, Novi, egy fergeteges Edda-koncertről hazaérkezve rögtön átvette a konyhában az uralmat, és fenséges vacsival örvendeztetett meg bennünket. (Szerencsére sikerült kiharcolnunk, hogy izzítsa újra a régi jó grillezőjét, ami tulajdonképpen a főiskolás időszak egyik meghatározó "kohéziós ereje" volt körünkben.)

Bátor nagyjából végigbüszkélkedte az estét, mindenkinek Apukája frissen szerzett aranyérmét mutogatta. Botondnak kedvesen kölcsönadta az összes játékát - a tűzoltóautóval és a Ferrarival nem sikerült lenyűgözni, de a "szőrmókoknak" annál inkább örült. Boti szunyókálása alatt pedig végig a mi csitításunkkal volt elfoglalva, úgyhogy hősiesen vigyázta a kicsi álmát. :)

Nagyon jól sikerült a találkozó, felemlegettük a távolmaradottakat, Ildikót többször is sikerült meglepnünk néhány információval, de a legavatottabb kétségtelenül Novi volt. (Noémi aprócska pocaklakójához ezúton is szívből gratulálunk... :))

A találkozón készült képekből néhány itt is megtekinthető:

(A képekre kattintva új ablakban megnyílik a fotótárunk, ahol élvezhetőbb minőségű képek között lehet böngészni.)

(Ezúton is felhívom a figyelmet, hogy szívesen olvasnánk más találkozókról is a blog oldalain, úgyhogy küldjétek bátran a képeket és az élménybeszámolókat!)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Medgyeske 2009.05.24. 22:08:59

Valóban nagyon jó volt ez a minitalálkozó - s olyan gyorsan elrepült az a pár órácska, hogy minden percével erősödött bennem az érzés: ISMÉTELNI KELL... szinte "semmire nem volt időnk" :)))
Ja, és most jött nekem Kata képeivel az igazi döbbencsleves: az én 2360g-al született kis minibabám már 6 és fél kg, és igazi kis michelin-baba, ezt a fényképek nagyon visszaadják!
Kata végig dícséri Botit, pedig Bátor sokkal komolyabb dícshimnuszt érdemel:
Nagyon intelligens(!), kedves, barátságos és jószívű gyermek. És bár még pici, már megvan a sajátos kis humorérzéke! :) Azt hiszem az a legjobb elismerés a szülei felé, ha azt mondom: remélem az én kisfiam is ilyen lesz egyszer!!!

MÁS: Noé, gratulálunk!!! ...és ezúton kívánunk nagyon jó egészséget és örömteli várakozást!



süti beállítások módosítása