Szombathely, 1993-1998

A tíz éves érettségi találkozó alkalmából lett létrehozva, de ki tudja, talán többre hivatott...

Hozzászólások

  • velezs: Üdvözöllek benneteket! A Birincsik Tomi anyukája vagyok. most találtam rá a honlapotokra. Látva a ... (2010.01.10. 15:30) Osztálynévsor
  • Medgyeske: Valóban nagyon jó volt ez a minitalálkozó - s olyan gyorsan elrepült az a pár órácska, hogy minden... (2009.05.24. 22:08) Minitalálkozó Novinál
  • suddha: Gratulálunk Laciéknak, és további sok-sok örömöt kívánunk. Boróka már így, egy hónaposan is nagy... (2009.04.27. 20:12) Boróka megérkezett!
  • suddha: Gratulálunk Schafiéknak és minden jót kívánunk az elkövetkező szép időszakra! (2009.04.15. 15:35) Megszülettek az ikrek!
  • suddha: Laciék gyarapodásához is szívből gratulálunk! Borókáról is szívesen beszámolnánk bővebben, addig ... (2009.03.10. 21:32) Pocaklakók
  • Utolsó 20

Sarjaink, a jövő reménységei...

2008.09.30. 13:18 - suddha

Osztályunkból néhányan már családot alapítottak. Kazinak, Katának, Gerdának, Nikinek és Csabinak már megszületett a gyermeke (Kazinak kettő is!), Medgyeske pedig még pocakjában hordja az áldott terhet.

Természetesen a kis trónörökösökre is nagyon büszkék vagyunk, hiszen ők azok, akik még a szüleiknél is okosabbak, ügyesebbek és szebbek lesznek... :)

Az alábbi sorokban és képekben bemutatjuk büszekeségeinket, és ezzel mintegy hagyományt is szeretnénk alapítani, mert minden újonnan érkező babáról új bejegyzés készül majd.

(A gyerkőcöket érkezési sorrendben mutatjuk be.)

 

 

 

 

 

****************************************************************

Kazi kisfia, Zsombor érkezésével már öt tagúra gyarapodott a család. Kazi feleségének, Dórinak már volt két nagyobb fia, Bence és Benedek - ők is láthatók az alábbi képen.

Káldi Zsombor

Született 2006. április 19-én Celldömölkön,

3450 grammal és 53 cm-rel.

Szülei: Dóri és Kazi

orlay13a: Káldi Zsombor orlay13a: Káldi Zsombor és bátyjaival: Bencével és Benedekkel

****************************************************************

Sümci kisfia januárban lesz két éves. Jó étvágyú, szűkszavú, sportos kölyök. Még nem tudja, milyen sportágban, de Bajnoknak készül... :)

Molnár Bátor

Született 2007. január 8-án Budapesten,

3580 grammal és 56 cm-rel.

Szülei: Kata és Gábor

baator: első perceim

 

baator: félelmetes harcos

 

*****************************************************************

Csabi kisfia 2007. május 5-én született. A mamájának Zalán, a papájának Bendegúz nagyon barátságos, nyitott, mindig jókedvű kis gézengúz, aki korához képest határozott elképzelésekkel és komoly akarattal rendelkezik. A bölcsiben a dadusok kedvence, mert velük egyelőre még azt csinálhat, amit már a szüleivel nem. Természetesen boldogan szolgáljuk és ő ezt fölényesen meg is követeli, pillanatnyilag ő az úr a családban.

Árvai Zalán Bendegúz

Született 2007. május 5-én Esztergomban,

3400 grammal és 50 cm-rel.

Szülei (azaz Szolgái): Eszter és Csaba

orlay13a: Bendegúz

orlay13a: Árvai Bendegúz

*****************************************************************

Gerda lányát Emmának hívják, tavaly augusztus 4-én éjfél előtt fél órával született. Azóta egyre csak nő és gyarapszik - szülei legnagyobb örömére :) 2 hónapja fut-szalad, és be nem áll a szája. Szeret sétálni, kutyákkal hancúrozni, de a kedvenc időtöltése a nnnnnnta (=hintázás). :)

Fullár Emma

Született 2007. augusztus 4-én Szombathelyen,

3250 grammal és 51 cm-rel.

Szülei: Gerda és Balázs

orlay13a: Emma újszülöttként

orlay13a: Emma, Gerda kislánya (2) orlay13a: Emma, Gerda kislánya

*****************************************************************

Niki kisfia Karácsony környékén lesz fél éves. Már most nagy kópé... Kicsit félénk, de sokat mosolygós kisbaba. Sakkozni biztos megtanítja majd az anyukája...

Németh Nándor
Született: 2008. június 12-én Szombathelyen
3750 grammal és 51 cm-rel.

Szülei: Niki és Zoli

orlay13a: Nándi, Niki kisfia

orlay13a: Nándi - Niki kisfia

****************************************************************

Kazi kislánya, Bori két hónapja született.

Káldi Borbála

Született 2008. augusztus 7-én Celldömölkön

3950 grammal és 51 cm-rel.

Szülei: Dóri és Kazi

orlay13a: Káldi Bori orlay13a: Káldi Bori

****************************************************************

Medgyeske pocakjában is növekszik egy kisbaba, édesanyja a következőket írta róla:
 
"Hajdu Botond lesz a becsületes neve... (mert tutira kisfiú!)
Várható születési időpont: 2009. február 6.
Az eddigi mérések alapján, korának megfelelő súllyal és milliméterekkel rendelkezik, fejtől popiig jelenleg 17cm kb. 320gramm!
Karakterisztika:
Büszke arra, hogy férfi, már 12 hetesen feltárta titkait előttünk, amit azóta is nagy büszkeséggel mutogat! :) Természetesen érzi már, hogy ez amolyan intim ügy, ezért ilyenkor az arcát mindig rendesen eltakarja! Alig engedte, hogy egy értékelhető képet csináltassak a pici arcáról. Jelenleg nagyon sportos, úszik, kötelet húz (értsd: köldökzsinór), focizik és bokszol, de természetesen van gyengéd oldala is: csiklandozza anyukáját, s simogat, átölel, szeretget - egyelőre ezt saját magán gyakorolja 
Szülők: Medgyesi Judit és Hajdu Tibor (bizony, megtartottam a nevemet, s párom is szereti így, egy picit sem bánja, hogy nem lettem -né) :)"
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása